Hvordan Se Best Ut Med Kosmetisk Kirurgi

Du må sannsynligvis fjerne hår før operasjonen; spør kirurgen hvilken metode som er best. Vanligvis er voksing den beste løsningen, men du kan kanskje barbere deg hvis du ikke har mange hår. Kirurgen din skal kunne anbefale den bedre metoden og de beste produktene.

Når du diskuterer mulige prosedyrer med en lege, sørg for å bekrefte hans eller hennes legitimasjon. Spør om hans trening, året han ble uteksaminert og antall av disse prosedyrene han har utført. Før-og-etter bilder av pasienter som har gjennomgått samme prosedyre (under omsorg av samme lege) bør også være tilgjengelig for deg.

Du kan finne at kirurgen tilbyr attraktive finansieringsalternativer. Leger kan være i stand til å utstede en betalingsplan, som de har forventet at ikke alle kan betale for prosedyrer på en gang. Hvis du ikke kan arrangere forskuddsbetaling med en lege, kan du undersøke andre metoder for å betale for prosedyren.

Nesten alle typer plastisk kirurgi krever en slags anestesi. Husk, Det er ikke en type anestesi som fungerer i alle tilfeller, så sørg for å snakke med legen din om potensielle fordeler og ulemper ved ulike alternativer. Mange ganger vil generell anestesi være nødvendig for større operasjoner.

Følg alle kirurgens ordre etter operasjonen. Det siste du trenger er at noe går galt, fordi du forsømte å følge kirurgens ordre. Det er her mange mennesker mislykkes, og rotet opp sin operasjon, ved ikke å følge reglene. Alt som skal til er litt tålmodighet, og det kan forandre deg for livet.

Det er en god idé å gjøre din forskning og ta deg tid til å slå opp hva forskjellige kirurger tar betalt for samme prosedyre. Noen vil tilby prismatching; Du må imidlertid sørge for at legene fikk lik trening og har lignende ferdigheter. Hvis du finner ut at, noen sammenlignbare tilbyr lavere priser enn din valgte kirurg, snakke om det med ham eller henne for å se om de vil senke prisen.

Når du ser på det endelige budet du har fått, må du stille noen spørsmål. Det første spørsmålet er om, eller ikke prisen som er oppgitt er endelig, eller bare et estimat. Den andre viktige tingen å spørre om er den nøyaktige fordelingen av prisen. Hvor hver dollar går.